Beste vrienden, tezamen met de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar geef ik jullie mijn Panopticon.

Wablief? Met het einde van Mindz.com in zicht, en mijn tientallen plaza’s aldaar, ben ik in november gaan sleutelen aan een nieuwe webomgeving. Op advies van Vincent Ariëns en met steun van Nancy Meijer en Matthijs Ariens ben ik met WordPress aan de slag gegaan. En zie hier het resultaat: www.orgpanoptics.nl.

Dit is overigens de algemene landingspagina. De drie hoofdmoten zullen doorgaans rechtstreeks worden bereikt via www.huisacademies.nl, www.appreciativeinquiry.academy en www.ceeshoogendijk.nl. De social entreprises leven voort.

Dank aan Ronald van den Hoff en zijn ‪Society 3.0‬ voor het letterlijke vruchtgebruik van Mindz.com, dat haar tijd ver vooruit was. Grasduin eens lekker rond in mijn Panopticum. Feedback is welkom.