Verander met kracht en draagvlak: de Appreciative Inquiry Summit

De Appreciative Inquiry Summit is een grootschalig multi-stakeholder evenement waarin een cruciale vraag of uitdaging waarderend wordt onderzocht. De te verwachten uitkomst bestaat uit een serie best denkbare actievoorstellen, inclusief de benodigde energie en draagvlak om deze te verwezenlijken.

Een AI summit gebeurt wellicht in een dag (of twee), maar eigenlijk beloopt de complete doorlooptijd inclusief voorbereiding en nabewerking al snel een maand of zes tot een jaar. Voor het verankeren van strategische initiatieven is dat natuurlijk supersnel…

Cees Hoogendijk – tevens mede-oprichter van de AI Academy en programmaleider van de HBO opleiding Appreciative Inquiry – heeft tientallen AI summits verzorgd en begeleid voor uiteenlopende organisaties en opdrachtgevers. Het video-interview hiernaast geeft op een snelle manier inzicht in de in’s en out’s van een AI Summit. Voor de onderliggende theorie is het lezen van dit artikel warm aanbevolen.

In de overweging om met uw organisatie een AI summit te realiseren, doet u er goed aan u gedegen te laten informeren. Laat hieronder uw gegevens achter en Cees Hoogendijk neemt contact met u op voor een waarderend onderzoekend gesprek.

    Naam

    Email

    Telefoon